Welkom op onze nieuwe website!

Wie zijn wij? Renier Vaessen en Yvonne Schroeten zijn beiden beeldend kunstenaar. Hij startte 35 jaar geleden zijn kunstuitleen, voornamelijk voor bedrijven. Zij neemt nu het stokje over! Wat wij u bieden? Professionele moderne kunst, prachtig tijdloos werk van hoge kwaliteit. Zeer divers, geselecteerd op zeggingskracht en vakmanschap en dat voor een vriendelijke prijs.

Wij hebben van vele kunstenaars zeer diverse kunstwerken in de uitleen: groot, klein, abstract, figuratief, expressief, ingetogen, kleurrijk en sober. Schilderijen op doek, paneel, achter glas, in alle mogelijke technieken, we hebben prachtige zeefdrukken voor de kleinere beurs, die al te huur zijn voor 7,- per maand en kleine schatjes van schilderijtjes voor nog minder. Maar ook groot en toonaangevend werk voor op een prominente plek. We hebben series voor lange gangen, we hebben knallers en fluisteraars, kunst om te verrassen en om bij weg te dromen, maar bovenal kunst van een goede kwaliteit, geen trendy muurdecoratie maar kunst om trots op te zijn.

Breek je huis open en laat bezieling binnen, wissel af, probeer uit, verras jezelf en anderen en ontwikkel je gevoel voor kunst.

error: Deze inhoud is beschermd