Contact & Route

Yvonne Schroeten
0654254614

Noordkade 48A
6003NG Weert

info@art-shock.nl


Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto: Petra Stavast

Foto: Petra Stavast

Informatie

Wie zijn wij?

Renier Vaessen en Yvonne Schroeten zijn beiden beeldend kunstenaar. Hij startte 35 jaar geleden een kunstuitleen, zij nam het stokje over en richt zich naast bedrijven ook op particulieren.

Waar staan we voor?

Professionele moderne kunst, tijdloos werk van uitzonderlijke kwaliteit. Zeer divers, geselecteerd op zeggingskracht en vakmanschap, voor een vriendelijke prijs.

Wij hebben van vele kunstenaars zeer diverse kunstwerken in de uitleen: groot, klein, abstract, figuratief, expressief, ingetogen, kleurrijk en sober. Schilderijen op doek, paneel, achter glas, in alle mogelijke technieken, we hebben prachtige zeefdrukken voor de kleinere beurs, en kleine schatjes van schilderijtjes voor nog minder. Maar ook groot en toonaangevend werk voor op een prominente plek. We hebben series voor lange gangen, we hebben knallers en fluisteraars, kunst om te verrassen en om bij weg te dromen, maar bovenal:

Kunst van een goede kwaliteit, geen trendy muurdecoratie maar kunst om trots op te zijn.

Breek je huis open en laat bezieling binnen, wissel af, probeer uit, verras jezelf en anderen en ontwikkel je gevoel voor kunst.

Renier Vaessen

01-12-1949 volgde aanvankelijk een grafische opleiding, maar studeerde af aan de academie in Tilburg.

Vanaf 1973 werkt hij als autonoom multidisciplinair beeldend kunstenaar (schilderen, beeldhouwen, installaties, multimedia projecten, vormgeving binnen/buiten), hij exposeerde in binnen en buitenland en zijn werk is opgenomen in diverse collecties. Daarnaast is hij actief als docent tekenen/schilderen en beeldhouwen/ruimtelijk vormen en als zodanig organiseert hij diverse lezingen, workshops en werkweken.

Voor zijn eigen autonome werk, zie www.reniervaessen.nl

Yvonne Schroeten

21-05-1973, is opgeleid aan de Academie Beeldende Kunsten te Maastricht waar zij in 1995 afstudeerde als beeldend kunstenaar en 1e graads docent tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis. Sindsdien exposeert ze regelmatig in binnen- en buitenland. Zij werkt voornamelijk met acrylverf, in combinatie met gemengde technieken.

Naast haar kunstenaarschap geeft zij verschillende teken- en schilderlessen, o.a. bij RICK te Weert en organiseert ze workshops, werkweken en teambuilding. Zij is vanaf 2005 verbonden aan Art-Shock Kunstuitleen.

Voor haar eigen autonome werk, zie www.yvonneschroeten.nl

Artshock
error: Deze inhoud is beschermd