Art-Shock in Zomeredite Zakenblad

Oprichter-kunstenaar Renier Vaessen schrijft over Kunstenaarschap en Kunstuitleen in Zakenblad Weerterland en Cranendonck.

… Renier startte begin jaren tachtig samen met tien kunstenaars, onder de naam ‘het Weerter Kunstenaars Collectief’ een kunstuitleen voor bedrijven. “Dat was in die tijd vrij nieuw. Bedrijven wilden naar buiten treden en laten zien dat het goed ging. Daar paste kunst bij. Moderne kunst past in een modern bedrijf, ook nu. Het werd een groot succes…Ik heb de kunstuitleen uiteindelijk zelf overgenomen. ”

…Nu Renier de 65 is gepasseerd heeft zijn partner Yvonne Schroeten de Art-Shock Kunstuitleen voortgezet. In het voor- en najaar wordt deze opengesteld met exposities, kunstlezing, kunstborrel of -diner in het atelier. Heeft u interesse om kunst te huren of te kopen, dan is één mailtje al voldoende. Op afspraak wordt in uw huis of kantoor gekeken wat er zou passen, doen we enkele voorstellen passend in budget en brengen we de kunst om op proef te bekijken. Want kunst kies je niet zomaar!

Lees het hele artikel via: https://zakenblad.nl/2017/06/29/nog-altijd-iets-jongensachtigs/

error: Deze inhoud is beschermd